***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Депутат хвали насилието сред ученици на фона на засилена агресия сред подрастващите. Мъж почина след сбиване


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 30 януари   

 

Депутат обществено, с възторг споделя по какъв начин синът му е почнал пердах поради подписи за референдум. На фона на разделянето на обществото, описанието стои меко казано необичайно – с горделивост: „ Има моменти, в които доста се гордея с децата си, и този е тъкмо един от тях “.

Може би не е наясно с дефиницията на „ разпра “, разказана в Наказателния кодекс. 

В същото време насилието в обществото пораства и съгласно мнозина една от аргументите е, че хората имитират политиците, които постановат уличния диалект и „ уличните правила “, насилието, закона на джунглата. 

Все повече деца се увличат в насилието, само че и възрастните не изостават. Миналата година комшия простреля комшия, поради спор за врата, свадите и побоищата са всекидневие, а част от депутатите ни освен не се крият, че популяризират насилието, само че и споделят, че се гордеят с него. 

***

Седмокласничка от Тръстеник е пребита от своя връстничка измежду бял ден, покрай учебното заведение „ Евлоги Георгиев “ и пред очите на съучениците си. Инцидентът е станал на 25 януари, а фенове на bTV алармираха за побоя и изпратиха фрагменти от него.

Побоят става пред аудитория. Едно от децата снима. Никой не се пробва да ги разтърве.

***

***

„ В момента, в който са го хванали, са преговаряли с него да си съобщи оръжието. Той е отричал, че има такова, до момента в който раницата му не е била взета. Този човек в никакъв случай не е бил спокоен и е проявявал експанзия към всички “.

***

***

На 12.05.2022 година към 01,00 часа наоколо до детска площадка в гр. Перник, обвиненият В.М. се заканил с ликвидиране на В.В. и му нанесъл удари с непостоянен досега корав предмет и с пестник в региона на главата. Вследствие на това му предизвикал лека телесна щета. Деянието е осъществено по хулигански подбуди – на обществено място, без потърпевшият да е провокирал обвинения.

***

Няколко обиска в домовете на лица, към полицайката Симона Лулеова, организираха ченгетата от ПУ на Министерство на вътрешните работи - Разлог след сензационния арест на 25- годишната служителка на 7-мо столично ръководство, оповестява Struma.com.

***

53-годишен мъж умря след сборичкване в смолянското село Чокманово, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура. 

По случая има арестуван.

***

Един човек е умрял при ракетен удар против жилищна постройка в Харков. Съобщава се и за трима ранени. Кметът на града съобщи, че при удара е бил опустошен четвъртият етаж на един от входовете на блока.

***

Закъсненията в даването на Украйна на западни системи за далечно обстрелване, усъвършенствани системи за противовъздушна защита и танкове ограничиха способността на Украйна да се възползва от опциите за по-големи контранастъпателни интервенции, предоставени от дефекти и неуспехи в съветските военни интервенции.

Но бавното разрешаване и идване на помощ не са единствените фактори, които са лимитирали способността на Украйна да стартира продължителни широкомащабни контраофанзивни интервенции. Това написа в новата сводка на " Института за проучване на войната " (ISW). 

***

Инцидентът е станал в 10:30 ч. на 25 морски благи южно от селището Андравида на западния бряг на полуострова.

В момента се организират издирвателни интервенции за избавяне на двамата водачи.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР